Norge, Oslo

 

Trondheim

Olavshallen 5 д.  Wall of Feminism er klar for kveldens event🤩💫 Feministhuset i Trondheim skal avduke nye kvinner i kveld kl. 18:00, akkompagnert av Ila Husmorkor og Sykepleiernes trommekorps🎉 Det blir også mini-intervjuer med noen av kvinnene som avdukes. Les mer om eventet her: https://fb.me/e/RvMgluLk

Og på Olavstorget får du i dag 10% rabatt med kodeordet FEMINIST🫶

Feministhuset i Trondheim 4 д. Bildedryss! Små og store var samla for å markere Kvinnehistorisk natt i Olavskvartalet i dag. Hver kvinne som avdukes på «Wall of feminism» bidrar til å levendegjøre et stykke historie. Etterpå dro vi til Feministhuset og fortsatte feiringa der. Tusen takk til Sykepleiernes trommekorps og Ila Husmorkor for musikk og sang. Feministhuset takker Olavshallen og Framom for godt samarbeid om dette prosjektet.

Kvinnegruppa Ottar Trøndelag 4 д. Kvinnehistorisk natt er en viktig markering av kvinners historie og deres bidrag i samfunnet. Dagen markeres ved å gi kvinner den plassen de fortjener i bybildet. Her er noen av gatene som har fått nytt navn i dag, samt et glimt fra Wall of feminism, der 19 nye kvinner fikk plass i dag. Takk til Berit Rusten, Halldis Nergård og andre som bidro til en flott markering!

Spain, Madrid

🇺🇦8 травня 2023 – Всесвітня жіноча історична ніч. Війна змінює правила, війна змінює все. Під час Жіночої історичної ночі ми поговоримо про світову жіночу культурну спадщину, яку зараз знищує терористична держава росія. Перейменовуємо вулиці наших міст на честь українських художниць! Tanya Kornienko Art На цих плакатах роботи Тані Корнієнко. Дізнатися більше про серію можна тут.

Barcelona announcement and layouts

Matarо

#WomenHistoricNight #KvinneHistoriskNatt #жаночая_гiстарычная_ноч #жiночаiсторичнанiч #женская_историческая_ночь #nuit_feminine_historique #NitDeLaHistòriaDeLesDones #NocheDeLaHistoriaDeLasMujeres #аялдар_тарыхый_туну #ЖенскаяИсторическаяНочь

Поделиться